به گزارش وانانیوز،  دو قرارداد بین رافائل سیلوا و باشگاه استقلال در اسناد باشگاه موجود است. در نسخه فارسی مالیات بازیکن برعهده بازیکن است، اما در نسخه انگلیسی تاکید شده که باشگاه می بایست، مالیات...
به گزارش وانانیوز، 

دو قرارداد بین رافائل سیلوا و باشگاه استقلال در اسناد باشگاه موجود است. در نسخه فارسی مالیات بازیکن برعهده بازیکن است، اما در نسخه انگلیسی تاکید شده که باشگاه می بایست، مالیات رافائل سیلوا را پرداخت کند که به طبع در قرارداد با بازیکن و مربی خارجی آنچه مورد قضاوت قرار می گیرد، قرارداد لاتین است.

مدافع برزیلی استقلال که مثل کوین یامگا و ریکاردو ساپینتو بعد از دادن نوتیس می توانست، اردوی تیم را ترک و از باشگاه به فیفا شکایت کند، این بار هم قصد شکایت از باشگاه استقلال را ندارد و تنها تاکید دارد، باشگاه طبق قرارداد به نسخه انگلیسی موظف به پرداخت مالیات وی می باشد و این کار را باید انجام دهد تا زمان خروج از تهران در پایان مسابقات دچار مشکل نشود. البته این خود جای مسئله است که چرا قرارداد فارسی و انگلیسی این مدافع برزیلی با هم فرق دارد و این مشکلی است که از گذشته به مدیریت جدید به ارث رسیده است.

چگونگی عقد قرارداد با بازیکن و مربی خارجی یکی از چالش های فوتبال ایران بوده و موجب آسیب های زیادی برای فوتبال باشگاهی و ملی شده و همه این ها به این دلیل است که باشگاه ها از مشاور حقوقی بین المللی برای عقد قرارداد استفاده نمی کنند و جالب اینجاست بعد از ایجاد مشکلات مسئولان حقوقی مصاحبه می کنند و می گویند در جریان قراردادها نبوده اند. به طور مثال در قرارداد مارک ویلموتس صفی الله فغانپور، مسئول حقوقی وقت فدراسیون فوتبال مصاحبه کرد و گفت در جریان قرارداد مارک ویلموتس نبوده است. اخیرا هم فرشید سمعیعی مسئول وقت حقوقی باشگاه استقلال مصاحبه و تاکید کرده در جریان قرارداد رافائل سیلوا نبوده است! در حالی که مهمترین کار مسئول حقوقی در فدراسیون فوتبال و باشگاه نظارت بر قراردادها و حتی چگونگی تنظیم متن قراردادهاست.

جالب اینجاست طبق قانون فدراسیون فوتبال و تاکید به باشگاه ها بر عهده گرفتن مالیات بازیکن و مربی از سوی باشگاه ها خطاست.

منبع : منبع