به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری تاج من، انتخابات کمیته ملی المپیک 6 شهریور سال 1401 برگزار شد و کادر مدیریتی و هیئت اجرایی جدید این کمیته کار خود را آغاز کردند. از همان ابتدای کار و در بحث انتخاب دبیرکل حرف و حدیثهای زیادی در هیئت اجرایی به وجود آمد. در بسیاری از محافل مطرح شد که برخی از اعضای هیئت اجرایی که پیش از انتخابات کمیته تلاش زیادی برای رأی آوردن محمود خسرویوفا انجام دادند، به دنبال سهم خواهی هستند اما رئیس کمیته ملی المپیک با معرفی سید مناف هاشمی، به اعضای هیئت اجرایی نشان داد که خود را وامدار کسی نمیداند و در مسیر تصمیمگیری برای مسائل کلان کمیته ملی المپیک به مسائل دیگر توجه نمیکند.
پس از برگزاری جلسات هیئت اجرایی، شرایط به گونهای پیش رفت که خبر دو دستگی در بین اعضای هیئت اجرایی نقل محافل ورزشی شد و این موضوع زمانی پررنگتر شد که پس از هر اظهار نظر از سوی دبیرکل فدراسیون، در شرایطی که اکثر اعضای هیئت اجرایی چندان راغب به عنوان کردن مسائل داخلی هیئت اجرایی در خارج از کمیته ملی المپیک نیستند، چند تن از اعضای هیئت اجرایی در رسانهها موضعگیری خلاف تصمیمات اتخاذ شده در این هیئت داشتند.
این موضوع ابتدا در بحث بودجه فدراسیونها مطرح شد و پس از تصویب بودجه در هیئت اجرایی و انتشار آن، گروهی از اعضای هیئت اجرایی که تقسیم بودجه باب میلشان نبود، لیست بودجه مورد نظر خود را منتشر کردند در حالی که در این دو لیست اختلاف چندانی وجود نداشت.
بودجه فدراسیونها در کمیته ملی المپیک نهایی شدبعد از آن نوبت به موضوع انتخاب رئیس آکادمی ملی المپیک رسید که پس از اعلام آن از سوی دبیرکل، همان اعضا بار دیگر مواضعی خلاف دبیرکل داشتند و باز هم موضوع را به رسانهها کشیدند. در بحث پاداش پای سکو نیز شاهد همین رویه از سوی برخی از اعضای هیئت اجرایی هستیم و باز هم بلافاصله بعد از اظهارات دبیرکل، چند تن از اعضای هیئت اجرایی در رسانهها بر طبل مخالفت با دبیرکل میکوبند.
این رفتار برخی از اعضای هیئت اجرایی در این روزها به یک رویه ثابت تبدیل شده و بسیاری از اهالی ورزش از این جهت ابراز نگرانی کردند. این موضوع حتی صدای سایر اعضای هیئت اجرایی را نیز در آورده و آنها معتقدند که رؤسای فدراسیونهایی که عضو هیئت اجرایی هستند باید در تصمیمات و صحبتهای خود بیش از پیش از تجربههای مدیریتی خود بهره ببرند و رفتارهای آنها دستخوش تصمیماتی عجولانه نباشد.
در واقع موضوع اصلی این است که وقتی تصمیمی در هیئت اجرایی گرفته میشود همه به آن احترام بگذارند و اینگونه نباشد که در رسانهها علیه یکدیگر موضع بگیرند. اگر مشکل و اختلاف نظری هم هست پشت درهای بسته حل و فصل شود چرا که تکرار چنین مواردی میتواند به ورزش آسیب بزند.
شاید بهتر باشد محمود خسرویوفا به عنوان رئیس کمیته ملی المپیک زودتر به این مسئله ورود کند و این موضوعات در داخل کمیته ملی المپیک حل شود تا در آستانه بازیهای آسیایی، ورزش کشور با تنش روبهرو نشود.
انتهای پیام/
منبع : منبع
21st November 24