به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری تاج من، با هماهنگی فدراسیون کشتی و وزارت ورزش، با توجه به اینکه دوره ریاست چهار ساله علیرضا دبیر روز 26 تیر ماه به اتمام میرسد و کشتی هم در ماههای پیشرو، مسابقات حساس جهانی 2023 بلگراد که اولین مرحله از گزینشی المپیک نیز خواهد بود را به همراه بازیهای آسیایی هانگژو در پیش دارد، ثبتنام از نامزدهای انتخابات این فدراسیون از پنجم اردیبهشت ماه آغاز شد. ثبتنام روز گذشته (18 اردیبهشت) به پایان رسید که 15 نفر نامزد شدند.
عباس جدیدی برای رقابت دوباره با دبیر وارد گود انتخابات شدنکته جالب توجه ثبتنام زودهنگام و دیرهنگام علیرضا دبیر و عباس جدیدی بود، دو نفری که به لحاظ مدال و سابقه قهرمانی، کارنامه بسیار پربارتری نسبت به بقیه داشته و در مجموع 9 مدال جهانی و المپیک به دست آوردهاند.
علیرضا دبیر سال 2000 در سیدنی صاحب مدال طلای المپیک شد و در مسابقات جهانی 1998 تهران نیز مدال طلا را از آن خود کرد. او سه نقره جهانی نیز در کارنامه دارد.
عباس جدیدی در المپیک 1996 آتلانتا نایبقهرمان شد و مدال طلایش را مثل دبیر در مسابقات جهانی تهران به دست آورد. او نیز دو مدال برنز جهان را نیز در کارنامه دارد، ضمن اینکه یکی از مدالهایش به دلیل استفاده از مواد نیروزا پس گرفته شده است.
دبیر و جدیدی پیشتر در شورای شهر تهران همزمان با هم عضویت داشتند و دبیر بعد از ریاستش، او را برای عضویت در شورای کشتی آسیا کاندیدا کرد که جدیدی در این انتخابات رأی نیاورد.
هر دو نفر در انتخابات قبلی فدراسیون کشتی نیز ثبتنام کردند که علیرضا دبیر دو روز مانده به انتخابات مجوز ورود را دریافت کرد اما جدیدی از شرکت در انتخابات بازماند.
جدیدی در دوره دوم ریاست رسول خادم نیز نامزد انتخابات فدراسیون بود که رأی نیاورد.
علیرضا دبیر ساعت 9 صبح روز اول ثبتنام (پنجم اردیبهشت) ورودش به این عرصه را قطعی کرد و بعد از او، روز سیزدهم اردیبهشت حمید بنیتمیم نایبرئیس و سرپرست پیشین فدراسیون کشتی و مدیرکل ورزش خوزستان دومین نفری بود که اقدام به ثبتنام کرد.
فدراسیون کشتی روز هفدهم اردیبهشت از مصطفی میرزایی رئیس سابق هیئت کشتی اصفهان در انتخابات خبر داد و پیش از ظهر روز هجدهم اردیبهشت نیز خبر ثبتنام جمشید خیرآبادی رئیس هیئت کشتی کردستان و حمید یاری رئیس سازمان لیگ فدراسیون کشتی اطلاع رسانی شد، افرادی که به نظر میرسد به نفع دبیر از انتخابات کنارهگیری کنند.
آخرین فرد ثبتنام کننده عباس جدیدی بود و با ورود او پرونده نامزدهای این انتخابات بسته شد.
ضمن اینکه حمید سیفی قهرمان سابق کشتی، عبدالله عزیزی رئیس سابق هیئتهای کشتی کردستان و تهران و مریم ارمآبادی که از کابینه معرفی شده امید شایگان، در انتخابات اخیر هیئت کشتی مازندران صاحب تنها 6 رأی شده و نتوانست به هیئت کشتی استان راه پیدا کند، از دیگر نفراتی بودند که اقدام به ثبتنام کردند.
جدا از اینکه حالا موضوع تأیید صلاحیت این افراد از اهمیت زیادی برخوردار است و باید منتظر ماند و دید چند نفر از این جمع 15 نفره، مورد تایید صلاحیت مدیریتی و عمومی قرار خواهند گرفت، تغییر موقعیت برخی کاندیدا در این انتخابات است.
عبدالله عزیزی دوره گذشته یکی از حامیان جدی علیرضا دبیر بود که با نظر او و هماهنگی با اداره کل ورزش استان تهران، سال گذشته زودتر از موعد از سمت ریاست هیئت کشتی تهران برکنار شد و علیه رئیس فدراسیون کشتی نیز اقامه دعوی کرد. در مقابل، جمشید خیرآبادی در انتخابات گذشته حامی حمید بنیتمیم بود که وقتی در دور اول بنیتمیم رأی نیاورد و انتخابات بین دبیر و عبدالمهدی نصیرزاده به دور دوم کشیده شد، به دبیر رأی داد؛ رئیس هیئت کشتی کردستان حالا یکی از حامیان علیرضا دبیر است که رابطه خوبی بین آنها حکمفرماست. در واقع میتوان گفت در این انتخابات جایگاه دوست و دشمن به نوعی تغییر کرده است.
تاریخ انتخابات فدراسیون کشتی هنوز اعلام نشده است.
انتهای پیام/
منبع : منبع
21st November 24