- اخبار ورزشی - به گزارش پایگاه خبری تاج من، مسابقات فوتبال جام جهانی 2022 قطر در حالی در تاریخ 20 نوامبر (29 آبان) آغاز و در تاریخ 18 دسامبر (27 آذر) به پایان خواهد رسید که این دومین میزبانی آسیایی‌...
- اخبار ورزشی -

به گزارش پایگاه خبری تاج من، مسابقات فوتبال جام جهانی 2022 قطر در حالی در تاریخ 20 نوامبر (29 آبان) آغاز و در تاریخ 18 دسامبر (27 آذر) به پایان خواهد رسید که این دومین میزبانی آسیایی‌ها پس از جام جهانی 2002 کره جنوبی و ژاپن و اولین میزبانی یک کشور خاورمیانه و عرب از این مسابقات خواهد بود. بیست‌ودومین دوره جام جهانی در هشت ورزشگاه واقع در پنج شهر مختلف قطر برگزار خواهد شد.

خاطره‌انگیزترین لحظات ادوار جام جهانی

همه ورزشگا‌ه‌های جام جهانی قطر در شعاع 55 کیلومتری شهر دوحه پایتخت قطر واقع شده‌اند؛ به جز ورزشگاه بین‌المللی خلیفه که در سال 1976 به بهره‌برداری رسید، تمام ورزشگاه‌های دیگر در طول سه سال گذشته ساخته شده‌اند. ساخت این ورزشگاه‌ها هزینه‌ای بالغ بر 10 میلیارد دلار آمریکا برای قطر هزینه در برداشته است.

ورزشگاه لوسیل

این ورزشگاه با گنجایش 86 هزار و 250 نفر در شهر لوسیل واقع شده و میزیان 10 بازی از جمله بازی فینال خواهد بود. ورزشگاه لوسیل در فاصله 15 کیلومتری و شمال مرکز شهر دوحه واقع شده و طرح ورزشگاه منعکس‌کننده کاسه‌های دست‌سازی است که در سراسر جهان عرب و اسلام یافت می‌شود.

ورزشگاه البیت

این ورزشگاه در شهر الخور واقع شده و با گنجایش 60 هزار نفری میزبان 9 بازی  از جمله بازی افتتاحیه خواهد بود. ورزشگاه البیت در سه کیلومتری جنوب شهر الخور واقع شده است، شهری که در فاصله 40 کیلومتری و شمال دوحه واقع شده و با الهام از چادرهای سنتی عشایری ساخته شده است.  

ورزشگاه الجنوب

این ورزشگاه در شهر الوکره واقع شده و با گنجایش 40 هزار و 777 نفر میزبان 7 بازی خواهد بود. ورزشگاه الجنوب در 15 کیلومتری جنوب مرکز شهر دوحه واقع شده است. طراحی این ورزشگاه به دست زاها حدید طراح سرشناس عراقی - بریتانیایی صورت گرفته که او در طراحی این ورزشگاه از صدف دریایی و قایق بادی سنتی الهام گرفته است.  

ورزشگاه احمد بن علی

این ورزشگاه واقع در شهر الریان است و با گنجایش 40 هزار نفر میزبان 7 بازی خواهد بود از جمله دیدار ولز- ایران. ورزشگاه احمد بن علی در 20 کیلومتری غرب مرکز شهر دوحه واقع شده است و در طراحی سطح خارجی این ورزشگاه از طرح‌های سنتی قطر و یک طرح تور شکل استفاده شده است که اهمیت خانواده، زیبایی کویر، گیاهان و جانوران بومی را نشان می‌دهد.

از کاپ قهرمانی جام جهانی چه می‌دانید؟/ 5 کیلو طلای ناب با 92 سال خاطره + عکس و فیلم

ورزشگاه بین‌المللی خلیفه

این ورزشگاه در شهر الریان واقع شده است و با ظرفیت 45 هزار و 416 نفر میزبان 8 بازی از جمله بازی انگلیس - ایران خواهد بود. ورزشگاه بین‌المللی خلیفه در فاصله هشت کیلومتری غرب مرکز شهر دوحه واقع شده است، ورزشگاهی که در سال 1976 با گنجایش اولیه 20 هزار نفر افتتاح شد. در سال 2006 گنجایش این ورزشگاه به 40 هزار نفر رسید و در نهایت در سال 2014 نوسازی و تغییر شکلش برای جام جهانی 2022 آغاز شد.

ورزشگاه اجوکیشن ‌سیتی

این ورزشگاه واقع در شهر الریان است و با گنجایش 40 هزار نفر میزبان 8 بازی خواهد بود. ورزشگاه اجوکیشن ‌سیتی در 10 کیلومتری شمال غربی مرکز شهر دوحه واقع شده و در طراحی آن از الماسی درخشان الگوبرداری شده است و در روز و شب بر اساس تابش نور، رنگ سطح بیرونی آن تغییر می‌کند.

ورزشگاه 974

این ورزشگاه واقع در شهر دوحه است و با گنجایش 40 هزار نفر میزبان 7 بازی خواهد بود. ورزشگاه 974 در نوار ساحلی خلیج فارس و در فاصله سه کیلومتری جنوب مرکز شهر دوحه واقع شده است. این ورزشگاه از 974 کانتینر حمل و نقل تشکیل شده است که پس از پایان مسابقات جام جهانی به طور کامل برچیده می‌شود.  

ورزشگاه الثمامه

این ورزشگاه واقع در شهر دوحه است و با گنجایش 40 هزار نفر میزبان 8 بازی از جمله دیدار ایران - آمریکا خواهد بود. ورزشگاه الثمامه در پنج کیلومتری جنوب شهر دوحه واقع شده و در طراحی آن از الگوهای بافته شده قهفیه (کلاه سنتی مردان عرب اهل خاورمیانه) الهام گرفته شده است.

فیلم جالب و جذاب معرفی ورزشگاه‌های جام جهانی را در زیر ببینید:

 

انتهای پیام/

منبع : منبع