جرقه زدن داخل مایکروفر ال جی و حتی برند های دیگر، می ‌تواند خطرناک بوده و نشان ‌دهنده مشکل در دستگاه باشد. در واقع جرقه زدن، یکی از شایع ترین و رایج ترین خرابی های دستگاه ماکروفر به شمار می آید که ممکن است به دلیل عوامل مختلفی ایجاد شده باشد.

جرقه زدن داخل مایکروفر ال جی و حتی برند های دیگر، می ‌تواند خطرناک بوده و نشان ‌دهنده مشکل در دستگاه باشد. در واقع جرقه زدن، یکی از شایع ترین و رایج ترین خرابی های دستگاه ماکروفر به شمار می آید که ممکن است به دلیل عوامل مختلفی ایجاد شده باشد.

از این رو تشخیص علت جرقه زدن داخل مایکروفر ال جی اهمیت فراوانی در جهت عیب یابی و تعمیر ماکروفر ال جی دارد. باید عامل اصلی بروز این خرابی شناسایی شده و در نهایت اقدامات لازم برای رفع آن انجام پذیرد.

راه حل رفع هر یک از عوامل مرتبط با جرقه زدن داخل ماکروفر ال جی، با دیگری تفاوت دارد. به همین خاطر باید با تمامی آن ها آشنا باشید تا استفاده حرفه ای تر و بهتری از این دستگاه داشته باشید.

ایرادات فنی ماکروفر ال جی که جرقه می زند

ماکروفر ال جی، از بخش ها و قطعات متفاوتی تشکیل شده است که ممکن است معیوب شدن هر کدام و یا آسیب دیدگی هر بخش، باعث جرقه زدن این دستگاه شود. به منظور تشخیص علت اصلی جرقه زدن داخل این ماکروفر باید تمامی آن ها مورد بررسی قرار بگیرند:

مگنترون فرسوده یا معیوب

لامپ مگنترون با گذر زمان دچار فرسودگی و استهلاک می ‌شود و ممکن است جرقه، صدای بلند یا گرم نشدن غذا را به همراه داشته باشد. در صورتی که این علائم را مشاهده کردید، باید با تکنسین متخصص ماکروفر ال جی در جهت بررسی این لامپ و هم چنین تعمیر یا تعویض آن تماس بگیرید.

معیوب بودن دیود

دیود سوخته یکی از مهم ترین عوامل جرقه زدن داخل ماکروفر ال جی به حساب می آید. دیود معیوب می ‌تواند باعث جرقه، بوی سوختگی و گرم نشدن غذا شود. برای بررسی دیود، باید مهارت فنی بالایی داشته باشید. برای عیب یابی آن حتما از تعمیرکار متخصص ماکروفر ال جی کمک بخواهید.

ایجاد مشکل در فیلتر میکا

فیلتر میکا کهنه یا آسیب ‌دیده، می تواند باعث جرقه زدن داخل ماکروفر ال جی شود. فیلتر میکا باید به طور مرتب، حدود هر 2 تا 3 سال یک بار تعویض شود. چرا که با گذشت زمان فرسوده می‌ شود و می ‌تواند جرقه ایجاد کند. فیلتر میکا را می‌ توانید به راحتی از فروشگاه ‌های لوازم یدکی تهیه کنید و خودتان آن را تعویض کنید.

خراب شدن قفل درب

در صورتی که قفل درب ماکروفر ال جی به درستی کار نکند، ممکن است درب به طور کامل بسته نشده و جرقه ایجاد شود. قفل و لولای درب را بررسی نمایید و در صورت مشاهده هر گونه ایراد، آن را تعمیر یا تعویض کنید. همچنین خرابی سنسور در یکی از دلایل کار نکردن ماکروفر ال جی هم هست.

آسیب دیدن نوار درزگیر درب

نوار درزگیر دور تا دور درب قرار دارد. این نوار وظیفه دارد تا از نشت امواج مایکروفر به بیرون جلوگیری کند. چنان چه نوار درزگیر آسیب دیده یا فرسوده شده باشد، باید برای عوض کردن آن اقدام شود. برای انجام این کار، توصیه می کنیم حتما با تکنسین ماکروفر ال جی تماس بگیرید.

استفاده از ظروف نامناسب داخل ماکروفر ال جی

ماکروفر ها، به دلیل ساختاری که از آن برخوردار شده اند، امکان استفاده از انواع ظروف را برای کاربران محدود کرده اند. ماکروفر های ال جی نیز از این قاعده مستثنی نیستند و ممکن است دلیل جرقه زدن داخل این دستگاه، استفاده از ظروف نامناسب باشد:

  • ظروف فلزی

فلزات امواج مایکروویو را بازتاب می ‌دهند و در داخل مایکروفر ال جی متمرکز می ‌کنند. این امر باعث ایجاد نقاط داغ و جرقه زدن می ‌شود. از ظروف شیشه ‌ای، سرامیکی یا پلاستیکی مخصوص مایکروفر که دارای علامت مخصوص هستند استفاده نمایید.

  • ظروف با لبه‌ های فلزی

حتی اگر ظرف فلزی نباشد، لبه‌ های فلزی یا تزئینات فلزی می ‌توانند جرقه ایجاد کنند. از ظروف بدون لبه فلزی و تزئینات فلزی در داخل ماکروفر ال جی استفاده کنید.

  • ظروف پلاستیکی نامناسب

برخی از ظروف پلاستیکی ممکن است در اثر گرمای مایکروفر ذوب شده و مواد شیمیایی مضری آزاد کنند. فقط از ظروف پلاستیکی مخصوص مایکروفر ال جی استفاده کنید.

وجود ایراد در سینی گردان ماکروفر ال جی

سینی گردان، نقش مهمی در پخته شدن و گرم کردن مواد غذایی دارد. در صورتی که ایرادی در عملکرد آن رخ دهد، ممکن است داخل ماکروفر ال جی جرقه بزند:

  • نادرست چرخیدن سینی

چرخش نادرست سینی می‌ تواند باعث برخورد آن با بدنه مایکروفر ال جی و ایجاد جرقه شود. از چرخش روان و بدون مانع سینی مطمئن شوید.

  • وجود کثیفی یا آسیب

کثیفی، باقی‌ مانده غذا یا آسیب به سینی می‌ تواند باعث ناهمواری حرکت آن و ایجاد جرقه زدن داخل ماکروفر ال جی شود. سینی را به طور مرتب تمیز کنید و در صورت مشاهده هر گونه آسیب، آن را تعویض کنید.

موارد ممنوعه برای استفاده در ماکروفر ال جی

استفاده از برخی مواد در مایکروفر ال جی می تواند خطرناک باشد و باعث آسیب به دستگاه، غذا و یا حتی خودتان شود. توصیه می کنیم در جهت طولانی کردن عمر مفید این دستگاه و هم چنین جلوگیری از ضرر و زیان های مالی و جانی، آن ها را تحت هیچ شرایطی در ماکروفر ال جی قرار ندهید:

  • پختن یا گرم کردن تخم مرغ کامل با پوست در مایکروفر ال جی می ‌تواند خطرناک باشد. بخار داخل تخم مرغ در اثر گرم شدن به سرعت منبسط شده و باعث انفجار تخم مرغ می ‌شود.

  • گرم کردن مرغ یخ‌ زده کامل به طور یکنواخت در مایکروفر ال جی دشوار است و ممکن است قسمت‌ های داخلی آن نپخته بماند و خطر مسمومیت غذایی را افزایش دهد.

  • هات‌داگ، سوسیس و کالباس که به عنوان گوشت های فرآوری شده شناخته می شوند، هنگام گرم شدن در مایکروفر ال جی می ‌توانند مواد شیمیایی مضری آزاد کنند.

  • فلفل قرمز تند حاوی کپسایسین است که با گرم شدن در مایکروفر ال جی به بخار تبدیل می‌ شود. استنشاق این بخار می ‌تواند باعث سرفه، عطسه و حتی سوزش چشم شود.

  • سس گوجه فرنگی به دلیل اسیدی بودن می‌ تواند در مایکروفر ال جی داغ شده و باعث ترکیدن ظرف شود.

  • ظروف پلاستیکی دربسته در مایکروفر ال جی می توانند ذوب شده و مواد شیمیایی مضری را به غذا آزاد کنند.

  • ظروف پلی استایرن در اثر گرم شدن در مایکروفر ال جی می‌توانند ذوب شده و مواد شیمیایی مضری را به غذا آزاد کنند.

  • ظروف یونولیت به دلیل گرم شدن در مایکروفر ال جی می‌توانند ذوب شده و مواد شیمیایی مضری را به غذا آزاد کنند.

  • فویل آلومینیوم می ‌تواند جرقه زده و باعث آتش ‌سوزی در مایکروفر ال جی شود.

  • برخی از ظروف پلاستیکی در معرض گرمای مایکروفر ال جی ذوب شده و مواد شیمیایی مضر را آزاد می کنند. فقط از ظروف پلاستیکی مخصوص مایکروفر استفاده کنید که دارای علامت مخصوص هستند.

  • کیسه های کاغذی می توانند در اثر گرمای مایکروفر ال جی آتش بگیرند.

  • گرم کردن آب در مایکروفر ال جی می تواند به "گرم شدن بیش از حد" منجر شود، به این معنی که آب ممکن است به طور ناگهانی و بدون علامت قبلی بجوشد و باعث سوختگی شود.