به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم دومین سالگرد شهادت و بزرگداشت سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همچنین رونمایی از کتاب «مقالات همایش رسانه مکتب سلیمانی» و «طرح جامع فرهنگی دانشگاه صداوسیما» بعد از ظهر امروز دوشنبه برگزار شد.
در ابتدای مراسم حسین اکبری معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و همچنین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی ویژگیهای حاج قاسم و مکتب سلیمانی اشاره و با بیان اینکه شهید سلیمانی دارای نبوغ خاصی بود؛ تصریح کرد: حاج قاسم با تمام افتخاراتی که داشت خود را پرورش یافته در مکتب حضرت امام(ره) میدانست و امام خمینی رحمهاللهعلیه اقدامات خود را مدیون مکتب عاشورا عنوان میکند و مکتب عاشورا نیز برگرفته از مکتب اسلام و قرآن است. به همین دلیل است که میگوییم شهید قاسم سلیمانی خود نیز یک مکتب بوده و در این مکتب یک اسطوره است.
وی شهید سلیمانی را یک مجاهد واقعی فی سبیلالله دانست و افزود: نظام سلطه در هیچ مقطع زمانی اینقدر قدرتمند نبوده، چراکه تمام مؤلفههای قدرت از جمله نظام مالی جهانی، تکنولوژی، تجهیزات نظامی، سازمان ملل و غیره را در اختیار دارد و در مقابل این آن جبهه مقاومت با امکانات بسیار اندک در حال مقابله است.
معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی به کسب افتخارات جبهه مقاومت در برابر نظام سلطه با کمترین امکانات مادی اشاره کرد و گفت: در این معادله جبهه مقاومت باید شکست بخورد اما به یاری خداوند و وعدههای الهی جبهه مقاومت به پیروزی میرسد و به شهادت رسیدن حاج قاسم در این مقطع باعث ماندگاری و تثبیت این تفکر شد.
اکبری از دو رویکرد عقلانی و احساسی نسبت به انتقام سخت سخن گفت و ابراز کرد: در حال حاضر میبینیم که آمریکا با ذلت در حال ترک منطقه است که این یکی از انتقامهای آنهاست.
وی با بیان اینکه آیا انتقام مختار از قاتلین اباعبدالله الحسین(ع) باعث فراموشی واقعه کربلا شد؛ تصریح کرد: هرچند برخی از افراد پس از واقعه عاشورا درصدد گرفتن انتقام از قاتلین ابیعبدالله الحسین علیه السلام برآمدند اما ماجرای عاشورا همچنان پابرجاست. به همین دلیل بر این باورم که حاج قاسم یک نماد و الگو از این مقطع تاریخ بشر شده و شهادت ایشان یک پیام برای کل بشریت دارد.
معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی مقابله با ظلم و استکبار، همراه بودن با ولایت و... را از پیامهای مکتب سلیمانی دانست و افزود: مکتب سلیمانی باید همواره پویا و فعال باشد و از نسلی به نسل دیگر منتقل شود چراکه مکتب به معنی مدرسه است که باید نسل به نسل انتقال پیدا کند.
اکبری مقاومتِ جبهه مقاومت در برابر نظام سلطه را نقطه عطف تاریخی برشمرده و اظهار داشت: مردم باید برای انتقام سخت این پرچم سرخ مکتب سلیمانی را برافراشته نگه دارند و سینه به سینه آن را به نسل بعد منتقل کنند. چراکه حاج قاسم و همراهانشان توانستند در یک شرایط نامتوازن به پیروزی برسند.
وی با اشاره به شکستهای پیدرپی رژیم صهیونیستی و آموزههای غنی اسلامی برای مقابله با استکبار و ظلم یادآور شد: فلسطینی که در آن روزها از کمترین امکانات برخوردار نبود الان دارای یک گروه کوچک به نام حماس است که میتواند اسرائیل را به وحشت بیاندازد.
معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی با بیان اینکه در جنگ 33 روزه کشورهای متعددی علیه حزبالله اقدام کردند؛ خاطرنشان کرد: با توجه به تمام کمکها به رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه میبینیم که حزب الله مقتدرانه پیروز شد و این نشان دهنده وعدههای الهی و آموزههایی که در قرآن کریم به آن اشاره شده است.
اکبری ادامه داد: استکبار افراد مختلفی را از گوشهگوشه جهان جمع و آنها را برای تصرف سوریه و ایجاد حاشیه امن برای رژیم صهیونیستی به این کشور وارد کرد و در شرایطی که 85 درصد خاک این کشور اشغال شده و همه ناامید بودند، مقام معظم رهبری از پیروزی در این میدان خبر دادند و گفتند که باید در سوریه بمانیم و مقاومت کنیم.
وی ادامه داد: این مکتب شب دو مبنا دارد، یکی اعتماد وعدههای الهی و دیگری تمسک به قرآن و اهل بیت علیهم السلام. خداوند وعده داده که تمام بشریت را نجات دهد؛ بشریت در مسیر گمراهی که خودش درست کرده دچار مشکل شده و اسلام راه نجات بشریت است و از آنجایی که اسلام به دنبال نجات بشریت است با اسلام مشکل دارند.
معاون مجمع جهانی بیداری اسلامی از توطئههای دشمنان علیه اسلام و مسلمانان آن پرده برداشت و گفت: اگر موضوعات دینی مسلمانان به عرصه نمایش برسند تمام تفکرات آنها دچار خطر میشود، بر همین اساس اجازه نمیدهند برخی از کشورها پیشرفت کنند و نسبت به آن همواره در حال توطئه هستند؛ اما به یاری خدا تمام نقشههای آنها مثل ایجاد داعش و طرح بزرگ خاورمیانه به واسطه مجاهدینی چون حاج قاسم سلیمانی نقش بر آب شد.
اکبری یکی از دستاوردهای حاج قاسم در منطقه را بازگشت عزت مسلمانان عنوان کرد و اظهار داشت: دشمنان روزی میگفتند که قبله اول مسلمانان را تصرف کردهایم و احساس قدرت میکردند اما حاج قاسم به عنوان نماد جبهه مقاومت عزت را به مسلمانان بازگرداند.
وی در پایان ادامه داد: بشریت در بحث امنیت مدیون حاج قاسم است، چراکه داعش در صدد این بود، کشورهای بیشتری را تصرف کند که در این صورت اروپا و غرب نیز دچار مشکل و خطر میشدند.
در ادامه این مراسم حسین شهرستانی پژوهشگر و استاد دانشگاه حاج قاسم را یک فرد کارآمد در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و گفت: حاج قاسم قبل از شهادت یکی از محبوب ترین افراد در ایران و جهان بوده که این محبوبیت به دلیل اعتماد مردم به این مجاهد فی سبیلالله است که پس از شهادت هم اعتماد و اعتقاد به ایشان مضاعف شد.
وی با بیان اینکه باید از اجتماع ها و صحبتها در خصوص حاج قاسم بهره کافی و وافی از اقدامات ایشان ببریم، تاکید کرد: حاج قاسم بین هویت اسلامیِ انقلاب اسلامی و گفتار ملیگرایانه نظام، اتفاق نظر برقرار کرد.
این استاد دانشگاه با اشاره به عملیاتهای غرورآفرین و افتخارآفرین شهید سلیمانی خارج از مرزهای کشورمان بر ضرورت شناخت حاج قاسم در ابعاد مختلف تاکید کرد.
همچنین حجتالاسلاموالمسلمین مصطفی رستمی ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به ضرورت شناخت مکتب شهید سلیمانی اشاره کرد.
انتهای پیام/
3rd December 24