هادی ساعی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری تاج من، در خصوص اعزام ملیپوشان با پرواز بیزنس به مکزیک اظهار داشت: با توجه به اینکه ورزشکار بودم، همیشه دوست دارم کارهایی که زمان ما انجام ندادند را برای بچهها انجام دهم. خیلی دوست دارم تیمم با آرامش، شخصیت و بهترین امکانات اعزام شود. برای تیمهای ملی هزینه و اردوهای زیادی کردیم و واقعاً با توجه به مسافت طولانی تا مکزیک خیلی غیرحرفهای است بچهها را با شرایط معمولی اعزام کنیم.
نباید برخی اوقات خساست به خرج دهیم وی گفت: مسابقات جهانی بزرگترین رویداد ما از لحاظ جایگاه جهانی و اهمیت در مسیر کسب سهمیه المپیک است و نباید حداقل برای این مسابقه خساست به خرج میدادیم. بخشی از هزینههای این سفر را پرداخت و بخشی را نیز با ارتباطاتمان مهیا کردیم. از هواپیمایی ترکیش تشکر میکنم؛ چرا که پرواز رفت ما بیزنس بود، اما پرواز برگشت اکونومی بود که با رایزنی و ارتباطاتی که داشتیم، پرواز برگشت را نیز بدون پرداخت پول اضافه به بیزنس تبدیل کنیم.
رئیس فدراسیون تکواندو تصریح کرد: اعتقاد دارم اگر ورزشکار را با شرایط و روحیه خوب اعزام کنیم، نتیجه میتواند بهتر شود. سجاد مردانی و عباسی 2 متر قد دارند و واقعاً در صندلی اکونومی جا نمیشوند. فقط یک پرواز ما 14 ساعت است و قبل از آن نیز باید 8 ساعت در ترانزیت ترکیه بمانند. درست است که هزینه ما بیشتر شد، اما ارزش آن را دارد. این همه وقت اردو گذاشتیم و کلی هزینه کردیم، اما بچهها این هزینهها را نمیبینند و متوجه نمیشوند.
مقانلو: پس گرفتن سکوی جهانی دور از دسترس نیست/ موفقیت در المپیک بدون همدلی امکان نداردچیزهایی مانند لباس ویترین کشور است ساعی با اشاره به اهمیت لباس ورزشکاران گفت: حضور هر ورزشکار در اردو روزی یک تا یک میلیون و دویست هزار تومان هزینه دارد که آن را نمیبیند، اما در لحظه آخر گرمکنی که میپوشد را میبیند. سعی میکنیم برای وسایل ورزشکاران بهترین وسایلی که در ایران داریم را تهیه کنیم تا با آرامش بیشتری اعزام شوند. بخشهایی مانند لباس، ویترین کشور و مملکتمان است؛ هر چقدر برای تیم هزینه کنیم، اما در نهایت یک لباس خوب تن بچهها نکنیم دیده نخواهد شد.
رئیس فدراسیون تکواندو خاطرنشان کرد: سعی میکنیم شرایط خوب و حرفهای، اما بدون ریخت و پاش فراهم کنیم. جاهایی حتی به بچهها گرمکن ندادیم و گرمکن قبلی را پوشیدند و در برخی تورنمنتها به دلیل نداشتن منابع مالی پول توجیبی پرداخت نکردیم. در برخی سفرها سعی کردیم تعداد نفرات را کنیم و حتی به لبنان و پاکستان نرفتم چون نیازی نبود، اما جاهایی لازم است که یک نفر را اضافهتر ببریم تا شرایط را مدیریت و رنگ و تعداد مدال ما را تغییر و حتی بیشتر کند. قبل از حضور در شورای برون مرزی وزارت ورزش، یک شورای برون مرزی در فدراسیون درست کردم و جاهایی سرمربیان را سرپرست گذاشتم و سرپرست نفرستادم.
جوانان تیم ملی من را متقاعد کردند وی در خصوص شرایط ملیپوشان در آستانه اعزام یادآور شد: بچههای ما پتانسیل حضور روی سکوی جهانی را دارند. با توجه به اینکه تیم خیلی جوان است، اما به همین جوانان خیلی اعتقاد دارم. بچههای جوان ما قهرمانان بزرگ را بردند و جای آنها را گرفتند پس میتوانند و توان آن را دارند و من و کادرفنی نیز به آنها اعتقاد داریم. این بچهها من و مربیان تیم ملی را متقاعد کردند که در تیم باشند و جای خود را گرفتند و اینگونه نبود که کسی برای اینها کاری کند. مطمئن هستم بزرگتر از نفراتی که این بچهها در ایران بردند در مسابقات جهانی کسی نیست. کسی عضو تیم ملی ایران شود 50 درصد راه را رفته است.
ساعی در خصوص توقعات برای حمایت از تیم ملی عنوان کرد: انتظار دارم وزارت ورزش کمک بیشتری به تکواندو کند. تکواندو تنها رشتهای است که در بخش بانوان و آقایان مدال المپیک دارد و مستحق این است که ویژه دیده شود و فکر نمیکنم کسی اعتراضی کند. تکواندو رشتهای است که از روزی که المپیک تمام میشود، المپیک بعدی آن شروع میشود و ما محکوم به حضور در تمام رویدادها و مسابقات هستیم. روزی که به فدراسیون آمدم، 4 نفر را در رنکینگ سیستم داشتیم و سال آینده 13،14 نفر را در رنکینگ خواهیم داشت که کار ما را سختتر میکند، اما خدا را شکر دستمان پر خواهد شد.
موزهای که کسی ندیده را تغییر کاربری میدهیم وی ادامه داد: درست است چند مسابقه را از دست دادیم، اما مقانلو تشخیص داد که بچهها آماده نیستند و دوست داشت با آمادگی خوبی وارد مسابقات شویم. دنیا دنبال این است که ببیند تیم ایران در مسابقات جهانی چه تغییراتی کرده است. این موضوع را مسئولان فدراسیون جهانی و چند کشور به من گفتند. مطمئن هستم همین نفرات جوان توان حضور دوباره روی سکوی جهان و کسب مدال در المپیک را دارند. انتظارم از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک این است که از ما حمایت کنند. برای این مسابقات سخت، دست ما را نگرفتند، امیدوارم حداقل بعد از این به فکر تکواندو باشند. از خانواده تکواندو، رسانهها و اسپانسرها نیز درخواست دارم به تکواندو کمک کنند، چرا که تکواندو ارزش و توانش را دارد و رزومهاش مشخص بوده و در 8 ماه گذشته حدود 200 مدال کسب کرده است.
پرافتخارترین المپین تاریخ تکواندو ایران در مورد تغییر کاربری موزه تکواندو گفت: قصد داریم موزهای که تا به حال کسی ندیده را تغییر کاربری دهیم. آنجا جای موزه نیست و موزه جایی است که درش همیشه باز باشد. قصد داریم جای موزه را عوض کنیم تا در دسترستر باشد. در سالن کنفرانس جا داریم و همیشه رفت و آمد و جلسه است. کمدهای سالن کنفرانس خالی است و خیلی در دسترستر است. موزه باید جایی باشد که همه آن را ببینند. منِ هادی ساعی کمک کردم تا موزه فعلی را بسازند، اما تا به حال داخل آن را ندیدهام و فقط خارجیهای مهمانی که میآیند را به آنجا میبریم. حداقل اگر در سالن کنفرانس بود خیلیها دیده بودند.
از فدراسیون جهانی میخواهم برای صدور ویزا از کشورها تعهد بگیرد ساعی خاطرنشان کرد: موزه به جای بهتر میرود و از فضای فعلی بهتر استفاده شود. انبار فدراسیون در دسترس نیست و باید ماشین جلوی آن برود، اما قصد داریم یک مقدار جانمایی را تغییر و کارآیی را بیشتر کنیم. در حال درست کردن خوابگاههای vip هستیم. با استفاده از خوابگاههای خودمان 10 میلیون جلو افتادیم و داوران و مدرسان را به جای اسکان در هتل که باعث اذیت آنها و هزینه برای ما بود در خوابگاه اسکان دادیم. هتل در مرکز شهر قرار داشت و طرف باید از شهرستان ابتدا به مرکز شهر میرفت و بعد برای حمل و نقل دچار مشکل میشد. خود داوران و مدرسین از این اتفاق راضی بودند و ما نیز سرویس بهتری ارائه دادیم.
رئیس فدراسیون تکواندو در خصوص اقدامات خود در مسابقات جهانی برای اعتراض به عدم صدور روادید مسابقات گرندپری منچستر گفت: در این خصوص نامه رسمی به فدراسیون جهانی و فدراسیون انگلیس زدم. از فدراسیون جهانی خواستم در بحث میزبانی حتماً از کشورها برای صدور ویزا تعهد بگیرد. حتماً این موضوع را در مسابقات جهانی پیگیری کرده و علیه فدراسیون انگلیس موضعگیری و به کشورهای دیگر اعلام خواهم کرد. از فدراسیون جهانی میخواهم هر کشوری برای میزبانی پیشنهاد داد باید حتماً در پیشنهاد خود صدور ویزا را نیز قید کند.
مداح: رفتار پوراسماعیل حرفهای نبود؛ نگاه ملیپوشان مانند گذشته نیستانتهای پیام/
منبع : منبع
21st November 24