- اخبار بین الملل - به گزارش پایگاه خبری تاج من از دمشق، دست تقدیر و سرنوشت این بود که سالروز شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی با سالروز توافق کردهای سوری ساکن عفرین با ساکنان دو شهرک نبل و الزهراء به م...
- اخبار بین الملل -

به گزارش پایگاه خبری تاج من از دمشق، دست تقدیر و سرنوشت این بود که سالروز شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی با سالروز توافق کردهای سوری ساکن عفرین با ساکنان دو شهرک نبل و الزهراء به منظور کاستن از محاصره این دو شهرک مصادف شود. محاصره ای که گروه‌ های مسلح از اوایل سال 2012 آن را اعمال و سرانجام در ژانویه 2013 میلادی با تلاش های شهید سلیمانی به برقراری رابطه بین کردهای سوریه و اهالی دو شهرک نبل و الزهراء منتهی شد.

شیخ محمد جزا، رئیس کمیته مدیریت نبل والزهراء در سالهای محاصره به خبرنگار تسنیم در این شهر گفت: به یاد می‌آورم که در زمان محاصره با راهنمایی‌ها و توصیه های حاج قاسم سلیمانی بین ما و برادران کردمان در شهر و روستاهای عفرین زمینه همکاری ایجاد شد.

 

 

 

روابط کردهای عفرین و اهالی نبل و الزهراء تحت نظارت مستقیم سردار شهید ادامه یافت تا اینکه در اوایل سال 2018 با حملات ترکیه به شهرها و روستاهای عفرین، تصاویر آوارگان و پناهجویان این شهر دنیا را به لرزه درآورد و موجب شد تا بار دیگر نقش شهید سلیمانی با سخنرانی مشهورش برای اهالی دو شهرک نبل و الزهراء آشکار شود که گفت؛ حالا زمان ادای دین شما به برادرانتان در عفرین فرار رسیده و ما در سپاه پاسداران آماده حمایت از شما و میزبانی از آنها هستیم.

سید محی الدین محی الدین، مسئول امداد در کمیته مدیریت نبل و الزهراء در سالهای بعد از محاصره در ادامه گفت:اقداماتی که حاج قاسم انجام داد، فقط به بعد نظامی محدود نمی شود، چون ایشان مسئولیت‌های متعددی را در بسیاری از حوزه‌ها عهده‌دار بود. یکی از این مسئولیت‌ها به زمانی باز می‌گردد که ترکیه به همراه گروه‌های مسلح شهر عفرین را تصرف کردند و تعداد زیادی از ساکنین این شهر و مناطق کردنشین اطراف آن را آواره کردند،‌ تعداد زیادی از آنها به دو شهرک نبل و الزهراء پناهنده شدند، توصیه حاج قاسم این بود که از آنها استقبال و با آنان برخورد خوبی شود و خدمات مورد نیاز به آنها ارائه شود تا بتوانند این بحران و سختی را پشت سر بگذارند.

بیش از سی‌هزار شهروند کرد از شهر عفرین به دو شهرک نبل و الزهراء پناهنده شدند و خدمات لازم به تمامی آن‌ها ارائه شد و شخص سردار شهید تاکید داشت تا خود با پناهجویان دیدار داشته باشد و از وضعیت استقبال و پذیرایی از آن‌ها آگاه شود،‌ صحنه‌ای که بیانگر اهمیت برادری به دور از گرایشات نژادی و طایفه‌ای بود.

شیخ محمد جزا تاکید کرد: حاج قاسم سلیمانی اماکنی را برای پناه دادن به این پناهجویان آماده و به آنها کمک‌های مادی و غذایی و غیره کرد تا از بار رنج و سختی آنها بکاهد. به خوبی به یاد می‌آورم که حاج قاسم سلیمانی برای اطلاع از وضعیت پناهجویان از این منطقه بازدید کرد و یک گروه کامل از نیروهای سپاه را برای کمک به این پناهجویان اختصاص داد.

حنان حدو، سخنگوی شبه‌نظامیان کرد در عفرین به تسنیم گفت: من دیدم که با توصیه‌های ایشان در ورودی شهرک نبل نوشته بودند که به اهالی شهر عفرین خوش‌آمد می‌گوییم. به توصیه ایشان به شهرک نبل رفتیم و اصلا متوجه نشدیم که در آن‌جا غریب هستیم. با این‌که در نبل بودیم، اما احساس می‌کردیم که در عفرین هستیم، همه اهالی عفرین به نبل آمده بودند و همه ادای وظیفه کردند، از ما استقبال کردند و به ما پناه دادند، الان چهار سال و نیم است که در نبل هستیم، مثل اینکه در شهر خود و در میان مردم خود زندگی می‌کنیم.

این حقیقت و اندیشه‌ای بود که شهید سردار قاسم سلیمانی بذر آن را کاشت و هم‌اکنون به بخشی از زندگی ساکنان اینجا تبدیل شده و ترسیم کننده آینده‌ای است که آن را درخشان می‌بینند، آینده‌ای که سرلوحه آن، جهاد و از خودگذشتگی و یاری هر فرد مظلوم و مستضعف در هر نقطه از عالم است.

«خون» حاج قاسم تبدیل به «ساختار»ی شد که تغییرات بزرگ ایجاد می‌کند؛ اگر حاج قاسم بود شاید جنگ اوکراین هم رخ نمی‌داد/ گفتگوی ویژه با ابراهیم فیاضچرا اهالی نبل و الزهراء در اوج حملات تروریستی آواره نشدند؟/روایتی از چگونگی نجات مردم توسط حاج قاسم

 

انتهای پیام/

منبع : منبع