کیومرث هاشمی برای گرفتن رأی اعتماد به مجلس معرفی شده و حتی اگر رأی اعتماد بگیرد اتفاق مثبتی برای پرسپولیس و استقلال رخ نمی‌دهد. استقلال که زیر نظر وزارت اقتصادی و دارایی رفته بود و همین حالا مدیران با...

کیومرث هاشمی برای گرفتن رأی اعتماد به مجلس معرفی شده و حتی اگر رأی اعتماد بگیرد اتفاق مثبتی برای پرسپولیس و استقلال رخ نمی‌دهد. استقلال که زیر نظر وزارت اقتصادی و دارایی رفته بود و همین حالا مدیران باشگاه هم به طور دقیق نمی‌دانند که مالک اصلی‌شان وزارت ورزش است یا وزارت اقتصاد؟ خطیر در تلویزیون گفت هزار درصد قول می‌دهم استقلال سال آینده جواز حرفه‌ای را دریافت کند و به لیگ قهرمانان آسیا برود اما مهم‌ترین نکته‌ای که برای AFC اهمیت دارد بحث مالکیت مشترک است که به نظر می‌رسد همچنان مشترک است و کک کسی هم نمی‌گزد!
اینکه دولت مستقیم به پرسپولیس و استقلال پول نمی‌دهد ولی این دو تیم دولتی‌اند یک بحث است و بحث دیگر اینکه حل مشکل مالکیت مشترک خیلی ساده است و همین مشکل ساده را هم حل نمی‌کنند. مدیرعامل پرسپولیس را وزارت ورزش انتخاب کرد ولی مدیرعامل فعلی استقلال را رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی انتخاب کرده بود که حالا نیست و باید دید وزارت ورزش چه تصمیمی برای استقلال می‌گیرد؟ خطیر تازه آمده و قاعدتاً باید بماند. درویش هم که تیمش قهرمان شده و پرسپولیس به آسیا می‌رود پس عقلانی نیست که در این مقطع برود. قاعدتاً مدیران دو باشگاه فعلاً ماندنی هستند ولی باید دید در ماه‌های آینده چه اتفاقاتی رخ می‌دهد. آنچه مسلم است کیومرث هاشمی باید تکلیف پرسپولیس و استقلال را روشن کند. او اگر بتواند این دو باشگاه پرطرفدار را از زیر نظر وزارت ورزش خارج کند کار بسیار بزرگی انجام داده است. کاری که وزرای قبلی نخواستند یا نتوانستند و به همین دلیل مشکلات آبی‌ و قرمز ادامه پیدا کرد. خصوصی شدن استقلال و پرسپولیس اتفاقی است که به هر حال باید بیفتد اما این دولت است که باید تصمیم بگیرد. با روال فعلی شک نکنید که هیچ اتفاق مثبتی رخ نخواهد داد و مشکلات دو تیم ادامه پیدا می‌کند. این وسط وزیر ورزش تنها کسی نیست که باید تصمیم بگیرد اما اگر این جدایی صورت بگیرد همه راحت می‌شوند. هم پرسپولیس و استقلال که تکلیف خود را می‌دانند و هم وزارت ورزش نفس راحتی می‌کشد. وزارتی که روزهای زوج پرسپولیسی می‌شود و روزهای فرد استقلالی!

منبع : منبع