علی جوادی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری تاج من، درباره آخرین وضعیت مجموعه ورزشی تختی تهران و بازدید اخیرش از این مجموعه اظهار داشت: آنچه که مسلم است، این است که ما قول دادیم به عنوان ارکان دولت سیزدهم شبانه روز برای بهتر شدن حال ورزش پایتخت تلاش کنیم؛ هم در نیروی انسانی، هم در بعد برنامهریزی برای توسعه ورزش همگانی و قهرمانی و هم بعد توسعه سرانه ورزشی.
جوادی: 113 هکتار از مجموعه تختی بیابان شده بود؛ اجازه نمیدهیم شیرودی پاساژ شود
وی ادامه داد: ما جلسات مستمری با روسای هیئتهای ورزشی برای بحث توسعه همگانی و قهرمانی داریم. برای این توسعه نیازمند این هستیم که سرانه ورزشی را متناسب با برنامههایمان داشته باشیم. یکی از این اماکن ورزشی که در استان تهران طی دهههای گذشته مورد بی مهری قرار گرفته، مجموعه تختی است. در بازدیدی که شخص وزیر به عنوان نماینده رئیس جمهور در سفر استانی در تهران داشت، مقرر شد که مجموعه تختی احیا شود. بحث اصلی در موضوع احیا شدنش، در فاز اول زمین فوتبال و استادیوم فوتبالش و در فاز دوم در کاربریهای مختلف است که شامل ورزشهای همگانی، خانوادگی و تخصصی و قهرمانی میشود تا به عنوان یک دهکده المپیکی در تهران باشد. ما به شدت پیگیر این کار هستیم.
مدیرکل ورزش و جوانان تهران ادامه داد: میخواهم از سازمان برنامه و بودجه کشور و همچنین سازمان برنامه و بودجه استان تهران که به اهمیت احیای مجموعه ورزش تختی واقف شدهاند، تشکر کنم. برای اولین بار با دفاعی که صورت گرفته، در آبان ماه تخصیصی را به مجموعه دادند که بیسابقه بوده است. ما یک اعتبار 6.5 میلیارد تومانی در سال گذشته تخصیص گرفتیم که توانستیم با آن کارهای مقدماتی و اصلی و پایهگذاری و زیرساختهای استادیوم فوتبال، استخر و زمین اسکیت را فراهم کنیم.
جوادی گفت: در آبان ماه سابقه نداشته که تخصیص عمرانی صورت بگیرد، چرا که معمولاً اینگونه تخصیصها در روزهای پایانی سال است که کار را عملاً سخت و باعجله میکند، اما در آبان ماه امسال با مساعدت سازمان برنامه و بودجه استان و همچنین منصوری استاندار وقت و پیگیریهای وزیر ورزش و جوانان و مساعدت سازمان برنامه کشور، مبلغ 21 میلیارد تومان تخصیص گرفتیم که این در طول سالهای گذشته سابقه نداشته است.
وی عنوان کرد: سازمان برنامه و استاندار تهران از برنامه ما برای احیای مجموعه تختی را که قرار است از حالت یک بیابان خشک خارج و به عنوان یک مجموعه چند وجهی ورزشی تبدیل شود، حمایت کردند و یک تخصیص خوبی را گرفتیم و قرار است انشاءالله زمین فوتبالش را به اتمام برسانیم، استخرش را به پیشرفت برسانیم، زمین اسکیت را تمام کنیم، زمینهای تنیس و سالن کشتی راهاندازی کنیم و سالنهای رزمی و بدنسازی و آمادگی جسمانی ایجاد کنیم. همچنین پایگاه قهرمانی و استعدادیابی را در آنجا به وجود بیاوریم و سرانه فضای سبز مجموعه را نیز افزایش بدهیم. در واقع می خواهیم کاری کنیم که مجموعه تختی آن جذابیت را داشته باشد تا انشاءلله پای خانوادهها را به آن باز کنیم.
جوادی در پاسخ به این سوال که برای احیای کامل مجموعه تختی نیاز به چقدر بودجه است؟ گفت: خود مجموعه تختی اگر بخواهد مجموعه ورزشی بانشاط، اجتماعی، خانوادگی و ورزشی شود، بالای هزار میلیارد تومان اعتبار میخواهد. ما بخشی از این مبلغ را از اعتبار ورزشی-عمرانی دولتی استفاده خواهیم کرد و بخش زیادی را با فراخوان و جذب سرمایهگذار بخش خصوصی تامین میکنیم تا انشاءالله بتوانیم بعد از سه سال مجموعه تختی را برای اولین بار به بهرهبرداری کامل برسانیم. اگر این اعتبارات و قولهایی که داده شده، طبق برنامه ما تامین اعتبار شود، بعد از 2.5 تا 3 سال میتوانیم تمام طرحهای مختلف و طرح جامع تختی را پیاده کنیم. این طرح جامع تلفیقی از مجموعههای انقلاب و آزادی خواهد بود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان خاطرنشان کرد: ما این 21 میلیارد را با سیاستگذاری اینکه بتوانیم یکی دو اماکن ورزشی مجموعه را در سال 1401 تمام کنیم، هزینه خواهیم کرد. به هر حال هزینه آهنآلات و سازهها افزایش یافته است. اگر این 21 میلیارد سال قبل میرسید، حداقل 30 درصد پیشرفت بیشتری داشتیم. همچنین اگر کار به سال آینده موکول شود، دوباره با افزایش هزینهها مواجه میشویم و کار کمتر جلو می رویم. بنابراین هر چقدر که تخصیصها زودتر برسد، بهتر میتوانیم کار را جلو ببریم.
جوادی در پایان درخصوص موضوع انتقال مالکیت ورزشگاه کاظمی به پرسپولیس و جلسه مدیرعامل این باشگاه با شهرداری و شورای شهر تهران گفت: من در جریان نیستم و نظر خاصی ندارم. چنانچه این کار به عنوان یک مسئولیت اجتماعی از جانب شهرداری انجام میشود، ما از شهرداری تشکر میکنیم. ورزشگاه شهید کاظمی برای شهرداری است و اگر از اماکن ورزشی شهرداری انتقال پیدا میکند، به ما ارتباطی ندارد.
انتهای پیام/
منبع : منبع
21st November 24