به گزارش پایگاه خبری تاج من، بسیاری بر این باورند که جام جهانی 2022 قطر باید بهعنوان الگویی برای بازیهای فوتبال در جاهای دیگر باشد. بسیاری از زنان گفتهاند که ممنوعیت فروش مشروبات الکلی توسط قطر در ورزشگاههای فوتبال و در نزدیکی این ورزشگاهها به کاهش جو خصمانه مرتبط با این بازی کمک کرده است.
خانم اِلی مولوسون 19 ساله که کارزار «HerGameToo » را اداره میکند در گفتوگو با نشریه «تایمز» انگلیس گفت: باید بگویم آمدن به اینجا (قطر) یک شوک واقعی برای من بود. من هیچ نوع تماس، آزار و اذیت کلامی یا تبعیض جنسی را در اینجا ندیدم و تجربه نکردم.
این در حالی است که قطر به دلیل ادعای «تبعیض» علیه زنان مورد بررسی موشکافانه شدید قرار گرفته است. به نظر میرسد که بسیاری از هواداران زن، ورزشگاهها را میهماننوازتر و پذیراتر از آنچه انتظار میرفت، یافتهاند، مخصوصاً با جوی که در جام جهانی بهدقت مدیریت شده است. اکنون بسیاری دیگر از طرفداران زن بریتانیایی در کنار مولوسون معتقدند که این دوره از جام جهانی باید بهعنوان الگویی برای بازیها و فرهنگ فوتبال در بریتانیا باشد.
مولوسون تصریح کرد: من هیچ یک از آزار و اذیتهایی را که در انگلیس تجربه کردهام، در اینجا (قطر) تجربه نکردم. نمیدانم آنها چگونه به این امنیت رسیدهاند، اما این یک محیط شگفتانگیز برای تجربه کردن است.
پدر مولوسون که به دلیل ترسهای اولیهاش از دختر خود خواسته بود تا در سفر به قطر او را همراهی کند نیز گفت: من در درجه اول برای مراقبت از اِلی به اینجا آمدم، اما صادقانه باید بگویم که نیازی به این کار نبود.
خانم جو گلاور از آفریقای جنوبی هم که در سال 2010 در فینال جام جهانی حضور داشته است نیز به «تایمز» گفت: جو اینجا کمتر قبیلهای به نظر میرسد. همه لباسهای تیم خود را میپوشند و هیچ مشکلی وجود ندارد.
بسیاری هنوز به یاد میآورند زمانی که انگلیس در ماه جولای به فینال یورو 2020 صعود کرد، در ورزشگاه ومبلی چه هرج و مرجی ایجاد شد. به گفته یک افسر ارشد پلیس بریتانیا، غیبت هولیگانیسم در قطر دلیلی بر این است که دولت بریتانیا نباید ممنوعیتهای الکلی در ورزشگاههای فوتبال را کاهش دهد.
مارک رابرتز افسر پلیس که نظارت بر پلیس فوتبال در بریتانیا را برعهده دارد، در این مورد اظهار داشت: جو جام جهانی قطر، پرشور اما دوستانه بود، دقیقاً مانند آن جو فینال تابستانی مسابقات یورو 2022 زنان.
دولت بریتانیا به فکر حذف ممنوعیت 36 ساله لیگهای این کشور برای سرو الکل در ورزشگاههاست. به گفته رابرتز، بریتانیا باید با توجه به تجربه هواداران در قطر، ایده اجازه مجدد سرو الکل در ورزشگاهها را کنار بگذارد.
منبع : منبع
21st November 24